​”Esseltyr” – årets egenproducerade musikal på Kulturskolan Garnalia

Av den 22 januari, 2020

Lördag 8 februari kl 18:00 är det dags för ”Esseltyr” – en spöklik musikal av och med Kulturskolan Garnalias musik-, dans- och teaterelever. Föreställningen ges i Lindeskolans aula med frivillig entré. Gratisbiljetter finns att hämta på Lindesbergs Stadsbibliotek.

Esseltyr – natten har kommit för att stanna: Ungdomskören Fragi Voces är på hemväg från en konsert då busschauffören råkar svänga av vid fel avfart i ett ruskigt oväder. Vägen leder till en gammal herrgård där de får övernatta. På herrgården bor en äldre man och hans son, men det tycks även finnas andra invånare på herr- gården – spöken och andar.

Kulturskolan Garnalias elever och lärare arbetar nu för fjärde året i rad med att skapa och pro- ducera en egenskriven musikal. Syftet är att tillsammans skapa en föreställning där kulturskolans dans-, musik och teaterelever samverkar och får möjlighet att utmanas och växa. I musikalen får de chans att framträda och visa sina färdigheter. I projektet skapas även en gemenskap och sam- manhållning mellan olika elevgrupper som i vanliga fall inte träffas.

Till föreställningen tas en frivillig entré. Detta betyder att du som besökare inte behöver betala, men att du givetvis får ge ett bidrag om du kan och önskar. Bidragen kommer att gå till musikalprojektet och till elevverksamheten.

​”Esseltyr” – årets egenproducerade musikal på Kulturskolan Garnalia Lördag 8 Februari 2020.

» Mer information här «

Kultur | ​”Esseltyr” – årets egenproducerade musikal på Kulturskolan Garnalia
Örebroguiden

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login