​”Christmas” – med John Lundvik

Av den 14 november, 2017

Nu släpper John Lundvik jullåten ”Christmas”, en finstämd ballad som han har skrivit tillsammans med Thomas G:son och Anderz Wrethov.

– Att få möjlighet att fira jul tillsammans med sina nära och kära är något många av oss ibland tar för givet, säger John. Genom denna låt hoppas jag kunna förmedla en känsla av hur viktigt det är att vi ser, uppskattar och är rädda om varandra, när vi har den möjligheten.

Lyssna på ”Christmas” här »

Musikvideon spelades in i Benny Anderssons vackra studio Riksmixningsverket, en 150 år gammal lagerlokal på Skeppsholmen, videon släpps senare idag.

Som låtskrivare fick John sitt stora genombrott och erkännande 2010 efter att tillsammans med Jörgen Elofsson skrivit Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllopsgåva ”When You Tell The World You ´re Mine”. Låten framfördes av Björn Skifs och Agnes och kom att nå stora framgångar på Svensktoppen. På Johns meritlista finns även musik till bland annat den amerikanska succéserien Empire och långfilmen Snabba Cash. I Melodifestivalen 2014 gick John direkt till final som ensam låtskrivare och upphovsman till Anton Ewalds bidrag ”Natural”. John har tidigare släppt singeln ”With You” och vi ser fram emot att se mer av honom i framtiden.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login