​Beyond: Two Souls och Rayman Legends tillgängliga

Av den 26 april, 2018

​Beyond: Two Souls och Rayman Legends tillgängliga för PlayStation Plus-medlemmar i maj! Upplev Oscars-nominerade Willem Dafoe och Ellen Page i Beyond: Two Souls och kasta dig in i ett enastående plattformsspel tillsammans med en sann spelikon i Rayman Legends.

I maj kan Plus-medlemmar bekanta sig med några av de största ikonerna inom både film och spel. I Quantic Dream’s Beyond: Two Souls spelar de prisbelönta skådespelarna Willem Dafoe och Ellen Page huvudrollerna. Studion ligger bakom det kritikerrosade spelet Heavy Rain från 2010 och även kommande Detroit: Become Human som släpps den 25 maj. Quantic Dream låter sina spel kretsa kring djuplodande berättelser, filmiska scener och historier som ständigt förändras utifrån dina beslut som spelare. Beyond: Two Souls är inget undantag.

Utan att avslöja för mycket ger spelet dig en helt unik upplevelse. Det rör sig i gränslandet mellan videospel och film, vilket också var anledningen till att det 2013 som ett av få tv-spel i historien visades på Tribeca Film Festival.

Ny succé från Rayman
Det andra spelet i maj välkomnar tillbaka en välkänd karaktär med över 20 års erfarenhet i bagaget. Rayman Legends är det senaste spelet i den älskade franchisen som först såg dagens ljus 1995. Nu, mer än 20 år senare, står det klart att Rayman inte tänker slå av på takten. Grundupplägget kvarstår, men spelet har utvecklats i nivådesign, tempo och viktigast av allt – svårighetsgrad. Om du inte vill tackla det ensam finns det möjlighet för fyra personer att bekvämt sätta sig tillrätta i soffan och spela tillsammans. Samarbete är nyckeln för att nå nästa nivå. Rayman Legends har just nu betyget 90 hos Metacritic och anses vara ett av de bästa plattformsspelen någonsin.

Båda spel finns tillgängliga för nedladdning den 1 maj – tills dess kan du svänga förbi PlayStation-butiken och ladda ner förra månadens släpp, Mad Max och TrackMania Turbo.

Film & Spel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login