​Beijer Byggmaterial avslöjar – Här är årets byggjulklapp 2019

Av den 28 november, 2019
Årets byggjulklapp 2019 är boken Bygga åt idioter.

Glöm VR-glasögon, bakmaskiner, hemmabio, robotdammsugare och mobillådor. Med över 10 000 sålda exemplar och hyllningar i byggbranschen så kan nu Beijer Byggmaterial avslöja att årets byggjulklapp 2019 är boken Bygga åt idioter. ”En bok som självklart ska ligga under julgranen hos varje hantverkare i år”

Beijer Byggmaterial släppte i början av oktober boken Bygga åt idioter – en handbok om jobbiga kunder och hur du hanterar dom. Boken har blivit ett hett samtalsämne och boken sålde snabbt slut. Nu finns den åter på lager lagom till att julhandeln drar igång på allvar.

– Den här boken är den ultimata julklappen till alla hantverkare som förtjänar ett gott skratt i jul. Dessutom ger den handgripliga tips i hur man hanterar olika kundtyper som man kan stöta på i sin arbetsvardag, en bok som alla byggchefer borde ge sina anställda, säger Elisabet Heinrich marknadschef hos Beijer Byggmaterial.

I boken hittar du historier som hantverkare hittills bara berättat för varandra. Stifta bekantskap med kundtyper som Bluffaren, Projektledaren, Pedanten och många fler. Boken säljs på samtliga Beijers byggvaruhus, på beijerbygg.se, Bokus och Adlibris.

”Tack Beijer. Efter snart 50 år som hantverkare så har ni sammanfattat mitt liv. Jag känner igen alla persontyper som ni så korrekt beskriver jag önskar att ni givit ut boken 50 år tidigare. Den skulle hjälpt mig mycket.”
Börje, hantverkare och kund hos Beijer Byggmaterial

I samband med releasen av boken Bygga åt idioter släpptes även podden med samma namn, ledd av Adam Alsing. Den klev snabbt in på topplistan av de mest populäraste poddarna på Poddtoppen och har på en månad över en kvarts miljon lyssningar. Lyssna nu: https://www.beijerbygg.se/foretag/bygga-at-idioter

Prylar | ​Beijer Byggmaterial avslöjar – Här är årets byggjulklapp 2019
Örebroguiden

Källa Beijer Byggmaterial

You must be logged in to post a comment Login