​Anne-Louise Dahl ny Köksmästare på Loka Brunn

Av den 17 oktober, 2016

Nu tar Anne-Louise Dahl över som Köksmästare på Loka Brunn efter Erik Lindeberg, som går mot nya utmaningar. Anne-Louise har under 3,5 års tid arbetat som Souschef på Loka Brunn och har under denna tid varit en mycket involverad i menyplanering och menyutveckling tillsammans med vår tidigare köksmästare.

– Det är en spännande utmaning som jag nu står inför. Vi har idag ett fantastisk och innovativt kök som jag givetvis vill fortsätta utveckla. Jag vet att jag kan bidra med nya idéer och ta vår matlagning till nya smakrika nivåer. Vi kommer självklart att fortsätta vårt arbete kring lokal- och närproducerade råvaror som ligger i linje med vårt ISO-arbete.

Anne-Louise har en lång och gedigen erfarenhet inom restaurangbranschen. Hon är utbildad bagare och konditor med gesällbrev inom detta yrke. Detta framhävs tydligt i hennes matsalshantverk. Innan hon började på Loka Brunn var hon anställd på Grythyttans Gästgivaregård, de senare åren som kökschef.

Vi är mycket stolta över att få presentera Anne-Louise Dahl som vår nya Köksmästare på Loka Brunn. Det är bra med förändring i verksamheten då det utvecklar företaget med nya idéer och inspiration och givetvis en trygghet för oss då hon vet hur verksamheten fungerar.
Hennes känsla och kunskap om, matsalshantverk tillsammans med sinne för detaljer, kommer att utveckla vårt företag mot nya kulinariska idéer och inspiration,
säger Mia Spendrup, VD för Loka Brunn och Grythyttans Gästgivaregård.

Grunden för Loka Brunns kulinariska upplevelser lades redan av Gustav III. I dag odlas det fortfarande kryddor i den örtagård som Kungen anlade på 1700-talet. På Loka Brunn arbetar vi med klassiska svenska smaker i nya kombinationer. Här står presentation och råvarornas kvalitet alltid i fokus.

Mat & Dryck | Länet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login